Detta är ett hälsosammare alternativ till rökning

En musikgenre som blivit väldigt populär på senare år är EDM. Idag anordnas det EDM-festivaler i flera olika länder där olika dj:s och artister uppträder. Det har blivit populärt att arrangera ett helt arrangemang i samband med festivaler. Hos de större festivalerna kan du till exempel oftast sova över och köpa mat och dryck.

Många brukar bli röksugna när de är ute och fester. Ett hälsosammare alternativ är vape som finns online i Sverige och det finns även nikotinfria vapes. Det finns olika smaker och styrkor på vapes. En stor fördel är att de inte innehåller någon tobak.

Populärt med vape vid sociala sammanhang

Att gå på festival har blivit lite av en helhetsupplevelse för besökare. Det är fest och musik i ett och samma evenemang. Festivaler kan pågå i flera dagar och beroende på vilken festival du går på kan det också gå att hyra tält eller boende. Vapes har blivit mer populärt på senare år och är ett alternativ för dig som vill ha ett hälsosammare alternativ. Det är även enkelt att packa ner en vape då den inte alls tar så mycket plats. På musikfestivaler och andra tillställningar kan det vara skönt att ha med en vape då det oftast brukar vara mer accepterat än vanliga cigarretter.

lycka-lite