Hideout Festival

Hideout Festival hålls årligen i Zrce i Kroatien, på en ö vid namn Pag. Festivalen hölls för första gången år 2011, och var mycket framgångsrik redan från början; The Guardian listade till exempel festivalen som en av de bästa festivalerna i Europa det året. Ända sedan dess har festivalen blivit utsåld varje år.

Förutom elektronisk musik från artister som Skrillex, Ricardo Villalobos, Annie Mac, Pendulum, Sasha, Gorgon City och Jamie XX kan man under festivalen också njuta av mängder av annan underhållning. På dagarna förvandlas nämligen festivalen till ett enda stort poolparty, som hålls längs med stranden på Pag. Det hålls också flera fester på båtar som seglar från Novalja ut i Adriatiska havet. År 2017 var festivalen hela fem dagar lång, och hölls mellan den 26 och 30 juni. Runt 150 artister spelade under dessa dagar. Året dessförinnan hade festivalen utökat sin repertoar till mer ovanliga genrer som grime.

Om du inte har möjlighet att åka till Kroatien för att vara med på Hideout Festival, kan du ändå trösta dig med att det finns flera EDM-festivaler i Sverige, till exempel Summerburst och Electronic Summer. Om du skulle behöva skjuts till eller från Summerburst, som sker i Stockholm, kan du gå in på L-Cab.se. Då kan du vara säker på att du anländer säkert och bekvämt dit du vill.

Posted in Okategoriserade
lycka-lite