Rätt klädd på EDM-konserter

Sommaren är den tiden som många förknippar med festivaler som hålls utomhus eller inomhus varje år, men de kan även förekomma under de andra årstiderna inomhus. Det kan vara allt från metal, rock, psytrance, hardstyle med mera och alla är unika på sitt sätt, när det gäller musiken men framför allt när det gäller kläderna. Vad är rätt och vad är fel att ha på sig när man går på en EDM-konstert jämfört med en rock konsert? På en rock konsert har du på dig kläder som är mer åt 50-talet eller läder/jeans klädd helt beroende på vilken slags musik som spelas, medans du på en EDM-konsert har på dig sköna, snygga och bekväma kläder som kan köpas i vilken butik som helst utan att behöva bli dyrt.

Färglatt och ledigt

Klockan tickar på och det är snart dags att ge sig av till festivalen. Kläderna som en gång hängde i garderoben ligger nu slängda på sängen. Vad ska man ha på sig? En fråga många ställer sig inför en festival. Men lugn, det behöver inte vara så komplicerat. Om det är en EDM-konsert som hålls utomhus en varm sommarkväll så kan ett par snygga gymnastikskor, en kjol och ett snyggt färgglatt linne vara det perfekta valet. Ett par snygga glasögon, en scarf och en snygg frisyr sätter det där lilla extra över det hela. Bara du och din fantasi kan avgöra vad du ska ha på dig och var festivalen ska hållas. Om du tar en titt på modefestivalen Coachella där en del kändisar roar sig, så får du lite mer inblick i vad dem har på sig. Ta på dig kläder som är sköna och som du kommer trivas i under hela festivalen.

Festivaler med klädkod

En sak att tänka på är att alltid läsa om festivalen och om det finns några specifika färgkoder ock klädkoder. Det finns de som vill att man ska ha helt vita kläder på sig, eller svarta och det finns även de som kan ha en klädkod kavaj. Opps! tänker du säkert nu. Kavaj på en EDM-festival? Ja, det kan faktiskt förekomma, lika mycket som att man ska ha viss färg på sina kläder. Vad du än gör, läs noga så att du inte står där vid entrén på festivalen och inte kommer in på grund av att du inte har läst igenom allt noggrant. Som tidigare nämnts så behöver du inte köpa dyra kläder och om det nu skulle finnas en klädkod med kavaj, köp då en som du kan använda vid andra tillfällen med.

Posted in Okategoriserade
lycka-lite